info@jdtuinprojecten.nl
06-129-655-22
granitebb.com
The domain granitebb.com may be for sale. Please send an inquiry to info@first1.com

Omheiningen en bestrating

JD_Titlebanner-omheiningen

Is uw bestaande omheining  aan vervanging toe of heeft u behoefte aan meer privacy?

Wij verzorgen het verwijderen en afvoeren van de oude omheining  en het plaatsen van de nieuwe. Dit kan een houten schutting zijn, een betonschutting, een afscheiding van heesters of een begroeide schutting met klimop of andere klimplanten.

Bestrating

Het leggen van klinkers als oprit of het aanleggen van uw terras , voor al uw bestratingswerk kunt u bij ons terecht.

Soms is het niet noodzakelijk om uw oude bestrating helemaal weg te doen, dan kan het een optie zijn om nieuwe tegels te combineren met uw oude bestrating. De hele tuin lijkt dan compleet vernieuwd! Zelfs omdraaien van oude grindtegels kan uw tuin al transformeren. Klinkers kunnen in verschillende verbanden geplaatst worden, zoals halfsteens, visgraat, elleboogverband of in blokverband.

Er bestaan verschillende soorten bestrating met ieder zijn eigen formaten en eigenschappen. De meest bekende zijn de hardstenen, betonstenen, kalkzandstenen en gebakken bestratingen. Maar, er bestaan tegenwoordig ook tegels met een speciale coating tegen vuilafzet. Tegen onkruid kunnen wij afhankelijk van het type bestrating de stenen invoegen met speciaal onkruidwerend voegzand.

Kijkt u eens bij onze projecten om ideeën op te doen, of maak direct een vrijblijvende afspraak.  Wij geven u graag een vakkundig advies aansluitend op uw wensen.

Wilt u ook een omheining of een nieuwe bestrating laten plaatsen

Vraag nu een offerte op!